Terug

Volg Vandaag Inside

Franse fan gaat viral na direct stoppen met trommelen na goal Zwitserland

Franse fan gaat viral na direct stoppen met trommelen na goal Zwitserland

29 juni 2021, 16:10

Een Franse supporter is na de uitschakeling van het nationale elftal viral gegaan op het internet. Frankrijk stond met 3-1 voor en de meeste fans waren al zeker van de kwartfinale in de slotfase van het EK-duel met Zwitserland.

Deze fan van Frankrijk dacht dat ook en begon de wedstrijd rustig uit te trommelen. Helaas verliep dat net even anders voor hem. Doelpunten van Haris Seferovic en Mario Gavranovic zorgden ervoor dat het na een 3-3 gelijkspel verlengen werd in Boekarest. Zwitserland won uiteindelijk na penalty's, na een misser van Kylian Mbappé.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.