Terug

Volg Vandaag Inside

Franse piemelbijter krijgt 5 jaar schorsing

Franse piemelbijter krijgt 5 jaar schorsing

19 feb 2020, 19:30

Op de amateurvoetbalvelden gebeuren vaak de raarste dingen. Van flinke zaagtackles tot grote vechtpartijen, je ziet het allemaal voorbijkomen. Maar vanuit Frankrijk kwam wel een heel apart bericht door vandaag. Een Franse voetballer heeft een schorsing van 5 jaar gekregen nadat hij in november zijn tegenstander in zijn piemel beet.

Het incident van afgelopen november begon met een vechtpartij tijdens een amateurwedstrijd tussen Soetrich en Terville. Na de wedstrijd ging de ruzie tussen twee spelers vrolijk verder op de parkeerplaats van thuisclub Terville. Een derde speler wilde de ruzie sussen, waarna hij in zijn geslachtsdeel werd gebeten door de speler van Soetrich.

10 hechtingen en 4 werkdagen later was zijn derde been weer hersteld van de beet. De voetballer stond al een halfjaar aan de kant, nadat hij door de club was geschorst. Inmiddels is hij ook door de Franse voetbalbond voor maar liefst 5 jaar geschorst. De bond laat weten dat het oordeel wat langer duurde dan normaal door de 'bijzondere omstandigheden'.

René gaat stuk om piemelshow van Lieke van Lexmond

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.