Terug

Volg Vandaag Inside

‘Franse grootmacht heeft 12 miljoen over voor Malacia’

‘Franse grootmacht heeft 12 miljoen over voor Malacia’

31 mrt 2022, 15:41

Tyrell Malacia kan de Eredivisie inruilen voor de Ligue 1. Volgens het doorgaans goed geïnformeerde Feyenoord Transfermarkt staat de linksback in de nadrukkelijke belangstelling van Olympique Lyon. 

Malacia is de afgelopen periode intensief gevolgd door Lyon-hoofdscout Bruno Cheyrou, schrijft Feyenoord Transfermarkt. De Fransen zouden naar verluidt een bedrag van 12 miljoen euro overhebben voor de 22-jarige verdediger. 

Malacia ligt nog tot medio 2024 vast in Rotterdam. De vleugelverdediger tekende in 2018 een vijfjarig contract, en verlengde deze verbintenis eind 2021 met één jaar. 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.