Terug

Volg Vandaag Inside

Frans voetbal voorlopig verder met maximaal 1000 toeschouwers

Frans voetbal voorlopig verder met maximaal 1000 toeschouwers

9 mrt 2020, 16:06

PARIJS (ANP) - De Franse voetbalcompetitie gaat voor toeschouwers grotendeels op slot. De Franse regering heeft besloten dat alle duels in de Ligue 1, de hoogste klasse van het Franse voetbal, in ieder geval tot 15 april achter gesloten deuren worden afgewerkt. Dit om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Helemaal leeg zullen de stadions niet zijn, want er zijn per wedstrijd duizend mensen welkom. Dat beleid is in overeenstemming met een zondag genomen maatregel in Frankrijk die evenementen waarbij zich meer dan duizend personen verzamelen voorlopig niet laat doorgaan.

De mededeling werd maandag gedaan door sportminister Roxana Maracineanu. Ook de duels uit de Ligue 2 en interlands van de Franse nationale ploeg zijn slechts toegankelijk voor maximaal duizend mensen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.