Terug

Volg Vandaag Inside

'Frans OM start onderzoek naar verkrachting Achraf Hakimi'

'Frans OM start onderzoek naar verkrachting Achraf Hakimi'

28 feb 2023, 12:10

Maandagavond kwam het nieuws naar buiten dat Achraf Hakimi door een dame wordt beschuldigd van verkrachting. Ondanks het feit dat het vermeende slachtoffer geen aangifte wilde doen van de vermeende feiten gaat het Franse Openbaar Ministerie wél onderzoek doen.

Dat meldt de Franse krant Le Parisien. Het vermeende slachtoffer, een vrouw van 24 jaar, heeft zich het afgelopen weekeinde gemeld bij de politie. Volgens haar is het contact tussen haar en Hakimi bij de voetballer thuis volkomen uit de hand gelopen nadat de twee elkaar via Instagram hadden leren kennen. Volgens de dame werd zij tegen haar wil in gekust, ontkleed en gepenetreerd. Ze zegt dat ze er uiteindelijk in is geslaagd het huis te ontvluchten.

De Française wilde echter geen aangifte doen van verkrachting, maar slechts een verklaring afleggen bij de politie. Het OM start desondanks een onderzoek naar Hakimi vanwege "de ernst" van de zaak en "de bekendheid" van de voetballer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.