Terug

Volg Vandaag Inside

Frans Bauer reageert op woeste Rolling Stones-fan Cor

15 juni 2022, 11:44

De boze Rolling Stones-fan Cor ging maandag na haar Shownieuws-interview viraal. Ze gaf onder meer aan voortaan liever naar Frans Bauer te willen gaan in plaats van Mick Jagger en zijn Stones-collega's, omdat 'Frans altijd gezond is'. De zanger heeft inmiddels gereageerd.

'Ik heb het vanochtend gezien. Het is vreselijk voor al die Rolling Stones-fans, die teleurgesteld naar huis moesten', zegt Frans Bauer in gesprek met Shownieuws bij het Muziekfeest op het Plein. De zanger kon echter wel lachen om de uitspraken van de boze Cor. 'Ik moest keihard lachen. Dat zijn hartstikke leuke dingen, maar goed. Ik snap wel de enorme teleurstelling.'

Cor kan in ieder geval wel rekenen op een uitnodiging van Frans Bauer. 'Ze is van harte welkom. Ik hoop dan wel dat ik niet van tevoren moet afzeggen', zegt de volkszanger, voor hij in lachen uitbarst.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.