Terug

Volg Vandaag Inside

Frankfurt wil Zirkzee halen als vervanger van Dost

Frankfurt wil Zirkzee halen als vervanger van Dost

2 jan 2021, 17:57

Eintracht Frankfurt hoopt Joshua Zirkzee snel aan de selectie toe te kunnen voegen. De 19-jarige Nederlandse spits van Bayern München moet de plek overnemen van de onlangs naar Club Brugge vertrokken Bas Dost.

"Hij is een erg goede speler en heeft veel potentieel. Het past precies in het profiel dat we voor ogen hebben ", zegt Fredi Bobic, technisch directeur van Frankfurt.

Zirkzee maakt deel uit van de A-selectie van Bayern, maar komt weinig aan spelen toe. "Het is belangrijk dat ik hele wedstrijden ga spelen. Ik probeer wedstrijdfit te blijven en mocht het zo zijn dat ik in de winterstop een tijdelijke stap kan maken, dan is dat misschien een optie", zei Zirkzee zelf halverwege november toen hij in Nederland was om met Jong Oranje te voetballen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.