Frankfurt laat kans op tweede plaats liggen

2 dec 2018, 21:43

FRANKFURT (ANP/DPA) - Eintracht Frankfurt heeft zondag de kans laten liggen om in de Bundesliga naar de tweede plaats te stijgen. De bekerwinnaar verloor in eigen stadion van VfL Wolfsburg: 1-2.

Admir Mehmedi (31e minuut) en Daniel Ginczek (68e minuut) maakten de doelpunten voor Wolfsburg. Kort voor tijd scoorde Luka Jovic tegen.

Wout Weghorst deed de gehele wedstrijd mee bij Wolfsburg. De oud-spits van AZ kreeg een gele kaart. Paul Verhaegh bleef op de reservebank zitten. Bij Frankfurt had Jonathan de Guzman een basisplek. Landgenoot Jetro Willems verving hem in de 63e minuut.

Voor Frankfurt was het de eerste nederlaag sinds eind september. De club staat nu vijfde, op tien punten van koploper Borussia Dortmund. Wolfsburg is nu achtste.