Terug

Volg Vandaag Inside

Frankfurt laat Haller voor 50 miljoen euro naar West Ham gaan

Frankfurt laat Haller voor 50 miljoen euro naar West Ham gaan

16 juli 2019, 16:59

Sébastien Haller kan zijn carrière voortzetten in de Premier League. De Franse spits heeft van zijn club Eintracht Frankfurt toestemming gekregen om naar Londen te gaan, voor een medische keuring bij West Ham United. De clubs zijn akkoord over een transfersom van naar verluidt 45 miljoen pond, omgerekend bijna 50 miljoen euro.

De 25-jarige Fransman maakte afgelopen seizoen vijftien doelpunten in de Bundesliga, een jaar eerder kwam de spits tot negen treffers. Haller won in zijn eerste seizoen met Frankfurt direct de DFB-Pokal (Duitse beker). De Duitsers betaalden in 2017 zo'n 7 miljoen euro om Haller over te nemen van FC Utrecht, dat ook een doorverkooppercentage bedong en nu dus een deel van de transfersom tegemoet kan zien. De Fransman, een publiekslieveling in de Domstad, tekende in 2,5 jaar voor meer dan 40 doelpunten in de eredivisie.

Eintracht Frankfurt moest deze zomer ook al afscheid nemen van de Servische aanvaller Luka Jovic, die voor 60 miljoen naar Real Madrid verhuisde. Jovic was de clubtopschutter in de Bundesliga met zeventien treffers.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.