Terug

Volg Vandaag Inside

Frankfurt huurt Kostic van HSV

Frankfurt huurt Kostic van HSV

20 aug 2018, 18:55

FRANKFURT (ANP) - Filip Kostic blijft toch in de Bundesliga voetballen. De Servische aanvaller verhuist op huurbasis van het gedegradeerde Hamburger SV naar Eintracht Frankfurt. De winnaar van de Duitse beker huurt de oud-speler van FC Groningen voor twee jaar en bedong tevens een optie tot koop.

Kostic (25) speelde tussen 2012 en 2014 bij Groningen. Hij dwong bij de noorderlingen een transfer af naar de Duitse club VfB Stuttgart, dat 6 miljoen euro voor de aanvaller betaalde. Nadat Kostic in 2016 met Stuttgart was gedegradeerd uit de Bundesliga, verhuisde hij voor 14 miljoen naar HSV. Daarmee degradeerde de 26-voudig international afgelopen seizoen ook uit de hoogste klasse in Duitsland. In 120 wedstrijden in de Bundesliga maakte Kostic zeventien doelpunten.

Op het WK in Rusland kreeg Kostic deze zomer in alle groepswedstrijden van Servië speeltijd. Hij wordt bij Frankfurt ploeggenoot van onder anderen Jetro Willems en Jonathan de Guzman. De club aast ook nog op Feyenoorder Tonny Vilhena.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.