Terug

Volg Vandaag Inside

'Frank Lampard wordt vandaag ontslagen bij Chelsea'

'Frank Lampard wordt vandaag ontslagen bij Chelsea'

25 jan 2021, 11:57

Frank Lampard wordt vandaag ontslagen als manager van Chelsea, meldt The Telegraph. De trainer wordt verantwoordelijk gehouden voor de slechte resultaten in de Premier League van de afgelopen tijd.

Aan de spelers van Chelsea zou verteld zijn om zich niet te melden op het trainingscomplex van The Blues. Het ontslag van Lampard zou later vandaag officeel bekend gemaakt worden.

Zondag won Chelsea in de FA Cup nog met 3-1 van Luton Town, dat actief is in de Championship. De overwinning kon de slechte resultaten in de Premier League van de afgelopen tijd echter niet meer verbloemen, waardoor Lampard later vandaag ontslagen zal worden.

Lampard staat sinds de zomer van 2019 aan het roer bij Chelsea en had nog een contract tot medio 2022. Daarvoor was hij manager van Derby County.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.