Terug

Volg Vandaag Inside

Frank Lampard breekt hand bij viering van winnende doelpunt Everton

Frank Lampard breekt hand bij viering van winnende doelpunt Everton

18 mrt 2022, 08:57

Trainer Frank Lampard van de Engelse voetbalclub Everton heeft een gebroken hand overgehouden aan de overwinning op Newcastle United. In de feestvreugde die langs de kant ontstond na het doelpunt diep in blessuretijd van Alex Iwobi (1-0) blesseerde Lampard zijn linkerhand.

'Ik weet niet eens hoe het gebeurd is', zei Lampard. 'Enkele minuten na het doelpunt voelde ik ineens mijn hand trillen. Er is iets gebroken. Maar 3 punten voor een paar gebroken botjes; ik vind dat een goede deal. Daar heb ik geen problemen mee. Ik neem zo twee biertjes en ga dan lekker slapen, geen probleem.'

Everton kon de overwinning goed gebruiken in de strijd tegen degradatie uit de Premier League. De ploeg van de Nederlanders Donny van de Beek en Anwar El Ghazi, die beiden ontbraken tegen Newcastle, staat net boven de streep op de zeventiende plaats, met nu 3 punten meer dan Watford. Everton had de voorgaande vier competitiewedstrijden verloren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.