Terug

Volg Vandaag Inside

'Frank de Boer ziet terugkeer bij Ajax wel zitten'

2 jan 2024, 11:09

Frank de Boer heeft nog de ambitie om hoofdtrainer te worden van Ajax. Dat laat zijn zaakwaarnemer Guido Albers weten in de podcast van Voetbalprimeur. De Boer werd vorig jaar in december nog ontslagen bij Al-Jazira.

"Ik denk dat hij alleen Ajax zou trainen. Verder niets", zegt Albers. "Hij heeft een bepaalde drive en een bepaald level dat hij wil halen. In Nederland is dat bij Ajax. Het is aan Ajax wat ze doen, maar het is iets wat hij zou ambiëren. Of het gaat gebeuren weet ik niet. Ook bij Ajax wordt het de komende maanden interessant."

John van 't Schip maakt het seizoen af als interim-trainer bij de Amsterdammers en krijgt daarna een andere functie binnen Ajax. De club zoekt daarom momenteel naar een opvolger. "Ik denk dat hij dat nog steeds goed kan", vervolgt Albers. "Uiteindelijk is het een beslissing van Ajax om hem aan te stellen. Maar dat is wel wat hij zou ambiëren. Of het gaat gebeuren, dat weet ik niet. Bij Ajax wordt het de komende maanden interessant wat er allemaal gaat plaatsvinden", aldus de zaakwaarnemer van Frank de Boer.

Eerder in Vandaag Inside werd De Boer door Johan Derksen gelinkt aan een terugkeer naar Ajax. Bekijk het terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.