Terug

Volg Vandaag Inside

Frank De Boer zet trainerschap aan de kant: 'Omgeven met negativiteit'

Frank De Boer zet trainerschap aan de kant: 'Omgeven met negativiteit'

1 nov 2022, 08:53

Frank de Boer keert voorlopig nog niet terug als voetbaltrainer, zo vertelt hij in een interview met Het Parool. De oud-verdediger vindt dat er veel negativiteit hangt rond het trainerschap.

"Ik twijfel nu geen seconde om terug te keren", begint de oud-trainer van onder meer Internazionale en Crystal Palace. "Ik weet zeker als je me op het veld zet met een groep goede spelers, dan word ik gelijk enthousiast. Ik vind alleen dat het trainersvak zo omgeven is met negativiteit. Dat is voor mij echt het ergste. Al die randzaken vreten energie, negatieve energie. Door die negativiteit geef je juist de goede jongens in je selectie minder aandacht."

Het EK van 2020, dat gespeeld werd in 2021, is vooralsnog de laatste klus van De Boer. Met Oranje werd de 52-jarige oud-voetballer meteen na de groepsfase uitgeschakeld door Tsjechië. De Boer werd na het EK vervangen door Louis van Gaal.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.