Terug

Volg Vandaag Inside

Frank de Boer ontslagen bij Al-Jazira

Frank de Boer ontslagen bij Al-Jazira

11 dec 2023, 19:41

Frank de Boer is niet langer trainer van voetbalclub Al-Jazira in de Verenigde Arabische Emiraten. De 53-jarige coach werd ontslagen na een bekernederlaag tegen Al-Wahda op maandag (4-2).

"Gezien de recente optredens en resultaten heeft het bestuur van Al-Jazira besloten om de trainer van het eerste elftal, Frank de Boer, per direct te ontslaan", meldde de club in een korte verklaring op X.

De Boer volgde afgelopen zomer landgenoot Marcel Keizer op als trainer in Abu Dhabi. Voor de voormalige verdediger was het de eerste baan als trainer sinds zijn vertrek als bondscoach van Oranje twee jaar eerder.

De Boer won tussen 2011 en 2014 vier landstitels op rij met Ajax. Bij Internazionale, Crystal Palace en Atlanta United was de 112-voudig international minder succesvol.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.