Terug

Volg Vandaag Inside

'Frank de Boer nieuwe bondscoach Oranje'

'Frank de Boer nieuwe bondscoach Oranje'

23 sep 2020, 01:15

De Telegraaf weet het zeker: Frank de Boer wordt de nieuwe bondscoach van Oranje. De krant meldt vanavond dat de twee partijen tot een akkoord zijn gekomen voor een contract tot medio 2022.

De Boer moet Oranje leiden op het EK van 2021, zo is de bedoeling. Indien beide partijen tevreden zijn met een samenwerking, zal De Boer ook meegaan naar het WK in Qatar.

De Telegraaf schrijft dat De Boer eind deze week of uiterlijk begin volgende week gepresenteerd wordt. Zijn eerste wedstrijd is dan de oefenwedstrijd tegen Mexico en daarna volgen twee interlands tegen Bosnië-Herzogovina en Italië voor de Nations League.

Wim reageert op keuze KNVB voor De Boer: 'Een zwaktebod'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.