Terug

Volg Vandaag Inside

Frank de Boer denkt dat Ziyech absolute top aan kan: 'Hij is niet minder dan Mahrez'

Frank de Boer denkt dat Ziyech absolute top aan kan: 'Hij is niet minder dan Mahrez'

24 nov 2019, 17:11

Frank de Boer zegt in het programma Goedemorgen Eredivisie dat Hakim Ziyech de absolute top aan kan. De trainer van Atlanta United in de MLS vindt dat Ziyech zich al voldoende heeft bewezen in de Champions League.

'Waarom zou Ziyech minder zijn dan Riyad Mahrez van Manchester City? Ik zie niet in waarom hij daar niet zou kunnen spelen', zegt De Boer.

Sevilla leek in de zomer concrete interesse te hebben in de creatieve middenvelder. In tegenstelling tot Ziyech zelf ziet De Boer Sevilla wel als een uitdaging. 'Sevilla speelt altijd mee in de top van de competitie, vlak onder Barcelona en Real Madrid. Ook in Europa presteert de ploeg altijd goed, vooral in de Europa League', legt De Boer uit. De oud-trainer van Ajax zegt daarmee dat het wel degelijk een sportieve stap vooruit is, om vervolgens de stap naar de absolute top te maken. Al zegt De Boer dat Ziyech ook nu direct de stap naar de top kan maken.

Johan lovend over contractverlenging Ziyech

Johan lovend over contractverlenging Ziyech
1:52
Johan lovend over contractverlenging Ziyech

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.