Terug

Volg Vandaag Inside

Frank de Boer: ‘Als Ajax komt, zal ik luisteren’

11 apr 2024, 19:50

Mocht Ajax zich melden bij Frank de Boer, dan is hij bereid om te luisteren. Dat zegt de 53-jarige trainer in gesprek met VoetbalPrimeur.

De Amsterdammers moeten opzoek naar een nieuwe hoofdtrainer, daar John van ’t Schip onlangs aankondigde volgend seizoen geen trainer van Ajax meer te zijn. De Boer, die tussen 2010 en 2016 mooie successen vierde bij de Amsterdamse club, zou openstaan voor een terugkeer, maar hoorde nog niks van zijn oud-werkgever. “Ik heb nog niet gesproken met Ajax”, zegt de oefenmeester. “Maar ik hoef ook niet per se hoofdtrainer van Ajax te zijn, wat ik nu doe vind ik hartstikke leuk. Als Ajax komt, zal ik luisteren en kijken wat zij willen en wat ik wil.”

De huidige situatie bij Ajax doet De Boer pijn. “Het is bestuurlijk een wanorde op dit moment, dat weet iedereen. We hadden met Alex Kroes gehoopt dat het beter zou gaan, maar die is op dit moment op non-actief. Het is op het veld al niet denderend maar buiten het veld misschien nog wel erger.”

De Boer werd onlangs ook door Johan Derksen gelinkt aan een terugkeer bij Ajax. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.