Terug

Volg Vandaag Inside

Francisco Conceição voor het eerst bij selectie Portugal

Francisco Conceição voor het eerst bij selectie Portugal

15 mrt 2024, 17:28

Oud-Ajacied Francisco Conceição zit voor het eerst bij de Portugese selectie voor de vriendschappelijke wedstrijden tegen Zweden en Slovenië. De 21-jarige vleugelaanvaller is door Ajax verhuurd aan FC Porto en doet het daar goed. De Portugezen hebben een optie tot koop.

"Deze twee wedstrijden zijn mooie kansen voor de spelers om te laten zien wat zij bijdragen aan de groep", stelt bondscoach Roberto Martínez. Naast Conceição is ook de 24-jarige Jota Silva van Vitória Guimarães voor het eerst opgeroepen.

In totaal telt de selectie voor de oefenduels 32 spelers. Daarbij zit ook sterspeler Cristiano Ronaldo, net als Bernardo Silva, Bruno Fernandes en Rafael Leão. De 41-jarige verdediger Pepe is er ook weer bij.

Portugal speelt de duels met Zweden en Slovenië deze maand als voorbereiding op het EK in Duitsland. Dat toernooi begint op 14 juni.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.