Terug

Volg Vandaag Inside

Noa Lang weet het zeker: 'Ajax pakt PSV volgende week'

26 jan 2020, 20:47

Voor Noa Lang was de wedstrijd tegen PSV een bijzondere. Hij maakte zowel zijn basisdebuut voor Twente en weet met 1 punt terug te keren naar Enschede. Toch liet het spel nog de wensen over.

‘Ik denk dat er meer te halen viel. In de eindfase moest het veel beter. We moesten ook meer rust aan de bal houden.’

Voor Lang is het type spel bij FC Twente überhaupt anders dan hij gewend was bij Ajax. ‘Bij Ajax hebben we de hele wedstrijd de bal en nu was het andersom. Dat voel je in je benen moet ik toegeven.’

Lang kwam vorige week over van Ajax na de komst van Ryan Babel naar de Arena. De aanvaller laat weten graag te willen spelen in de Eredivisie. ‘Toen Babel werd gehaald, heb ik gelijk aangegeven dat ik verhuurd wilde worden. Je wilt gewoon bij Ajax de kans krijgen om verder te spelen, en het daar laten zien. Maar dat komt wel goed.’

Op de vraag wat Ajax – PSV volgende week wordt, is Lang duidelijk. ‘Volgende week gaan ze drie punten pakken, sowieso!’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.