Terug

Volg Vandaag Inside

Dumfries reageert op kapsalon-uitspraken Johan: 'Klinkklare onzin!'

26 jan 2020, 21:07

PSV weet in eigen huis van FC Twente opnieuw niet te winnen. Nadat het vorige week met 1-1 gelijk speelde in Venlo en donderdag met 2-0 van NAC verloor, kwam de ploeg van Ernest Faber vandaag weer niet goed uit de verf.

Dat leidt tot grote frustraties bij onder andere Denzel Dumfries. ‘Ik kan het je niet uitleggen, maar het is heel frustrerend’, aldus de rechtsback. Zelf tekende Dumfries vandaag nog voor de 1-0.

Vooralsnog lukt het Faber dus nog niet om PSV op het juiste spoor te krijgen. De 48-jarige oefenmeester verving in december Mark van Bommel. Ondanks dat de directie van PSV geen directe reden aanvoerde voor zijn ontslag, behalve de tegenvallende resultaten, kwam Johan afgelopen vrijdag met een opmerkelijk verhaal.

Van Bommel zou zijn selectie de vrijheid hebben gegeven om zelf eten te bestellen. ‘De directie is een keer binnengelopen terwijl de één een kapsalon met vet shoarmavlees at en de ander een pizza’, aldus Johan. Dumfries heeft geen idee waar dat verhaal vandaan komt. ‘Dat kan ik je nu zeggen, dat slaat helemaal nergens op. Dat is klinkklare onzin. We zijn een professionele club en bestellen geen pizza’s en shoarma’.

Bekijk hier de uitspraken van Johan:

'Van Bommel ontslagen vanwege slechte voeding'
2:44
'Van Bommel ontslagen vanwege slechte voeding'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.