Terug

Volg Vandaag Inside

Foutje bedankt: Barcelona-fans bekogelen eigen spelersbus met vuurwerk

16 apr 2024, 21:25

De fans van FC Barcelona zouden dinsdagavond per ongeluk hun eigen spelersbus hebben bekogeld met vuurwerk, omdat zij dachten dat het de bus van Paris Saint-Germain was.

De supporters van de Catalanen stonden voorafgaand aan het duel in de kwartfinale van de Champions League de bus van de Fransen op te wachten, maar verwarden deze met hun eigen bus.

FC Barcelona begint de thuiswedstrijd tegen Paris Saint-Germain in de kwartfinales met Frenkie de Jong in de basis. De Oranje-international vormt samen met Ilkay Gündogan en Pedri het middenveld.

René van der Gijp vergeleek Frenkie de Jong onlangs in Vandaag Inside met spelers als Willem van Hanegem en Frank Rijkaard. "Bij Frenkie de Jong heb je nog vaak het idee dat hij van zijn moeder crackers meekrijgt." Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.