Terug

Volg Vandaag Inside

Fotograaf bij Heracles-Ajax vertelt waarom hij het shirt van Tadić kreeg

Fotograaf bij Heracles-Ajax vertelt waarom hij het shirt van Tadić kreeg

15 feb 2021, 13:10

Ajax boekte zaterdagavond een 0-2 overwinning op Heracles Almelo. Aanvoerder Dušan Tadić werd in de slotfase van het duel gewisseld en gaf zijn shirt aan een van de fotografen langs het veld. Op Twitter vertelt de fotograaf waarom hij het shirt van Tadić ontving.

'Hij werd gewisseld en ik zei voor de gein: 'Oh, I thought you came to give me your shirt,'' vertelt de fotograaf. 'Tadić lachte en antwoordde: 'Okay, because you ask so friendly.' En de deal was rond.'

Aan RTV Oost vertelt de fotograaf dat hij ontzettend veel reacties heeft gehad: 'Zo'n actie gaat langs alle voetballiefhebbers in alle landen. Ik heb zelfs ook al aanbiedingen gehad van mensen van honderden euro's die het willen kopen.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.