Terug

Volg Vandaag Inside

Foto van Ten Hag en Ferguson gaat viraal: 'Prachtig om zijn steun te hebben'

Foto van Ten Hag en Ferguson gaat viraal: 'Prachtig om zijn steun te hebben'

22 feb 2023, 00:00

Erik ten Hag heeft genoten van een uitgebreid etentje met clublegende Alex Ferguson. De huidige trainer van Manchester United werd dinsdagavond gespot met de 81-jarige Schot, een van zijn voorgangers bij 'The Red Devils'.

"Het is prachtig om zijn steun te hebben. Ik vind het altijd fijn om te praten met mensen die enorm veel kennis en ervaring bezitten", vertelde Ten Hag woensdag op een persconferentie in aanloop naar de Europa League-return tegen FC Barcelona. "Hij wil dat graag delen om te helpen. Manchester United is zijn club en hij voelt zich enorm betrokken. Hij wil echt dat we het goed doen. Het was een fantastische avond en ik kijk nu al uit naar de volgende."

(Tekst gaat verder onder de tweets.)

Ten Hag heeft Maguire en Antony terug voor duel met Barcelona

Harry Maguire en voormalig Ajacied Antony kunnen donderdag weer spelen voor Manchester United tegen FC Barcelona in de Europa League. De Engelsman en Braziliaan zijn volgens Ten Hag hersteld van lichte blessures die ze afgelopen weekend aan de kant hielden. Dat geldt nog niet voor Antony Martial, die ontbreekt op Old Trafford.

Ten Hag zei verder op de persconferentie dat hij een plan heeft om FC Barcelona te bestrijden, na het 2-2-gelijkspel van vorige week in de tussenronde van de Europa League. Dat plan gaf hij nog niet prijs. "Wat we anders gaan doen, zien jullie morgen op het veld. Wij willen prijzen pakken. Het gaat ons niet om de complimenten die we krijgen voor ons spel. We moeten blijven onthouden dat we elke dag onszelf willen verbeteren."

De strijd om een plek in de achtste finales begint voor de twee grootmachten donderdag om 21.00 uur.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.