Terug

Volg Vandaag Inside

Foto van schandalig Berghuis-spandoek gaat rond op social media, Feyenoord neemt 'nadrukkelijk afstand'

Foto van schandalig Berghuis-spandoek gaat rond op social media, Feyenoord neemt 'nadrukkelijk afstand'

18 juli 2021, 22:49

Feyenoord wil dat supporters stoppen met het zwart maken van de naar Ajax vertrokken aanvaller Steven Berghuis. De Rotterdamse voetbalclub laat via het officiële Twitterkanaal weten: "Feyenoord neemt nadrukkelijk afstand van de zeer kwetsende en bedreigende uitlatingen, zoals het walgelijke spandoek gericht aan Steven Berghuis dat op sociale media rondgaat, en roept op hiermee te stoppen."

Op internet ging zondag een foto rond waarop een groepje fans van Feyenoord een spandoek tonen. Op het doek zijn de afgevinkte namen van de doodgeschoten Martin van de Pol, alias Polletje en Peter R. de Vries te lezen. Onder de twee namen is die van Steven Berghuis te zien.

Berghuis gaat bij Ajax een contract voor vier seizoenen ondertekenen. "Ik ben 29 jaar en het was bekend dat ik graag nog een stap wilde maken. Belangrijk daarbij is dat ik mezelf sportief verder wil ontwikkelen", zei de international over zijn overstap. "Bij het maken van de keuze voor mijn nieuwe club was ik naast mijn ontwikkeling als voetballer erg op zoek naar de combinatie van spelen om prijzen, spelen in de Champions League en in beeld blijven bij Oranje. Bij Ajax denk ik dat dit allemaal samenvalt."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.