Terug

Volg Vandaag Inside

Foto: Henderson geland op Schiphol en onderweg naar medische keuring bij Ajax

18 jan 2024, 14:11

Jordan Henderson is geland op Schiphol en onderweg naar de medische keuring bij Ajax. Dat meldt Mike Verweij op X, en de Ajax-watcher van De Telegraaf plaatst daarbij ook een foto.

Op de foto is te zien dat Henderson samen met Ajax-teammanager Herman Pinkster in de auto zit. Mike Verweij schrijft erbij: "GELAND. Jordan Henderson zet voet aan de grond op Schiphol-Oost en rijdt met teammanager Herman Pinkster van Ajax naar de medische keuring."

Tekst gaat verder onder de posts.

Als alles goed gaat, dan zet Henderson in de Johan Cruijff ArenA zijn handtekening onder een contract voor 2,5 jaar. Trainer John van 't Schip liet zondag na een gelukkige uitzege bij Go Ahead Eagels al weten dat hij uitkijkt naar de komst van de 81-voudig international van Engeland. Hij gelooft dat de ervaren middenvelder zijn nieuwe jonge ploeggenoten naar een hoger niveau kan brengen. Ook wordt hij in staat geacht het middenveld van de nummer 5 van de Eredivisie beter te laten functioneren.

Johan Derksen vertelde maandag bij Vandaag Inside dat hij niets ziet in een overstap van Jordan Henderson naar Ajax. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.