Terug

Volg Vandaag Inside

Fortuna verhuurt Vidigal aan Apoel Nicosia

Fortuna verhuurt Vidigal aan Apoel Nicosia

31 jan 2019, 22:19

SITTARD (ANP) - Fortuna Sittard verhuurt André Vidigal voor anderhalf seizoen aan Apoel Nicosia. De 20-jarige Portugees heeft nog een contract tot 2022 in Sittard, maar speelt op huurbasis tot de zomer van 2020 in de hoofdstad van Cyprus. De Cyprioten hebben ook een optie tot koop op de vleugelspeler genomen.

Vidigal speelde dit seizoen in tien competitiewedstrijden voor Fortuna en was daarin twee keer trefzeker. Vorig seizoen kwam de Portugees in de eerste divisie tot tien treffers voor de Limburgers.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.