Terug

Volg Vandaag Inside

Fortuna-trainer Velázquez reageert op ontploffing in dug-out: 'Moeilijk om de focus te bewaren'

Fortuna-trainer Velázquez reageert op ontploffing in dug-out: 'Moeilijk om de focus te bewaren'

11 mrt 2023, 00:00

Fortuna Sittard-trainer Julio Velazquez heeft gereageerd op zijn bizarre ontploffing in de dug-out tijdens het duel met FC Twente. De Spanjaard liet zich tijdens de wedstrijd volledig gaan.

De Limburgers gingen in eigen huis met 0-3 onderuit tegen FC Twente. Volgens Velazquez had de tweede goal nooit mogen tellen. "Er is een regel dat de bal stil moet liggen bij een vrije trap", zei Velazquez voor de camera van ESPN. "En bij die vrije trap voor de tweede goal van FC Twente beweegt de bal nog. Deze goal had nooit geteld mogen worden." "Naar mijn mening is dit 100 procent geen goal", vervolgde Velazquez. "Het is ongelofelijk. Ik verloor de controle over mijn emoties. Het is moeilijk om de focus te bewaren na zo'n situatie", aldus de trainer van Fortuna Sittard.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.