Terug

Volg Vandaag Inside

Fortuna-speler Diemers schaamt zich dood om op eigen veld te spelen

Fortuna-speler Diemers schaamt zich dood om op eigen veld te spelen

18 jan 2020, 23:52

Fortuna-speler Mark Diemers heeft tegenover de camera van FOX Sports hard uitgehaald naar zijn eigen club. De middenvelder is zwaar gefrustreerd, omdat de grasmat tegen Vitesse enorm slecht was. Veel spelers kregen last van hun spieren en er ontstonden kolderieke momenten op het veld vanwege het slechte veld.

Fortuna-keeper Koselev ging bij de 0-2 van Vitesse in de fout door niet naar de bal te duiken. Volgens Diemers lag het eerder aan het veld dan dat het een blunder was van de keeper. "Ik neem Koselev niks kwalijk, maar ik neem het andere mensen wel kwalijk. Als je het veld ziet, wat voor een kwaliteit dat is", zegt Diemers, waarschijnlijk doelend op de terreinknechten in Sittard.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.