Terug

Volg Vandaag Inside

Fortuna Sittard verslaat Feyenoord in De Kuip

Fortuna Sittard verslaat Feyenoord in De Kuip

16 dec 2018, 19:45

ROTTERDAM (ANP) - Fortuna Sittard heeft voor een grote verrassing gezorgd door Feyenoord in De Kuip te verslaan. De gepromoveerde ploeg uit Limburg won met 2-0 dankzij doelpunten van Lars Hutten (51e minuut) en invaller Ahmed El Messaoudi (in blessuretijd). Fortuna Sittard zorgde daarmee voor het eerste puntenverlies van Feyenoord dit seizoen voor eigen publiek.

Het Rotterdamse elftal had tot nu toe alle wedstrijden in De Kuip gewonnen. Inclusief vorig seizoen bestond de serie uit twaalf gewonnen thuisduels in de eredivisie. Fortuna Sittard maakte met een gedurfde manier van voetballen een einde aan die reeks. Feyenoord kijkt nu weer tegen een achterstand van tien punten op koploper PSV aan. Ajax heeft acht punten meer dan de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.