Terug

Volg Vandaag Inside

Fortuna Sittard verrast met komst 39-voudig Grieks international

Fortuna Sittard verrast met komst 39-voudig Grieks international

19 nov 2021, 11:28

Fortuna Sittard heeft de selectie versterkt met Andreas Samaris. De 32-jarige Griekse middenvelder stond tot vorig seizoen onder contract bij Benfica en was nu transfervrij. Samaris, die 39 wedstrijden speelde voor de Griekse nationale ploeg, ondertekende een contract tot het einde van het seizoen en moet er mede voor zorgen dat Fortuna niet degradeert.

Samaris kwam zeven seizoenen uit voor Benfica en speelde 196 wedstrijden voor de Portugese topclub.

'We halen met Andreas enorm veel kwaliteit in huis, normaal gesproken is een speler van zijn kaliber niet haalbaar voor ons. Hij heeft de afgelopen dagen een uitstekende indruk op ons gemaakt. Als speler, maar ook zeker als mens. Gelukkig komt hij voor het sportieve en niet het financiële plaatje. Hopelijk is hij snel wedstrijdfit', zegt Sjoerd Ars, technisch manager van Fortuna, dat op dit moment op de voorlaatste plaats in de Eredivisie staat.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.