Terug

Volg Vandaag Inside

Fortuna Sittard verlengt contract Ultee tot medio 2023

Fortuna Sittard verlengt contract Ultee tot medio 2023

18 mrt 2021, 15:52

Fortuna Sittard heeft het contract van hoofdtrainer Sjors Ultee opengebroken en verlengd. Het nieuwe contract van de 33-jarige trainer loopt tot medio 2023.

"Ik ben vanzelfsprekend enorm blij met deze verlenging én met het vertrouwen dat hier wederom uit spreekt", aldus Ultee. "We hebben in een korte tijd een prachtige prestatie neergezet met de organisatie die er nu staat. Daar kunnen we met z’n allen trots op zijn en op voortborduren."

Ultee werd in december 2020 aangesteld als opvolger van Kevin Hofland en presteerde sindsdien goed met de Limburgers. Fortuna Sittard haalde in zestien competitieduels liefst 31 punten, waardoor Fortuna tiende staat in de Eredivisie. Daardoor kan de ploeg van Ultee een langer verblijf in de Eredivisie nauwelijks meer ontgaan.

"We zijn als club bijzonder blij dat we Sjors voor een langere periode aan ons hebben weten te binden. Deze ontwikkeling sluit perfect aan bij de weg die we zijn ingeslagen, waarbij we met een frisse, innovatieve staf onze ambities voor de komende jaren willen waarmaken. Dat we het contract al na vier maanden openbreken zegt alles over het vertrouwen dat wij hebben in deze combinatie en daarmee een succesvolle toekomst", zei technisch manager Sjoerd Ars.

Ultee was in het verleden ook werkzaam bij FC Utrecht, FC Twente en Helmond Sport. Hij is bezig met zijn eerste klus als hoofdtrainer en oogstte in zijn eerste maanden veel lof met zijn spelopvatting.

Zaterdag wacht Fortuna een thuiswedstrijd tegen FC Utrecht.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.