Terug

Volg Vandaag Inside

Fortuna Sittard strikt transfervrije middenvelder Özyakup

Fortuna Sittard strikt transfervrije middenvelder Özyakup

1 sep 2022, 17:50

Fortuna Sittard heeft Oguzhan Özyakup gestrikt en voor twee jaar vastgelegd. De 29-jarige middenvelder, 43-voudig Turks international, was transfervrij. Hij stond sinds 2012 onder contract bij Besiktas, waar hij 310 duels speelde.

"Na bijna tien seizoenen in Turkije te hebben gespeeld, was het mijn wens om terug te keren naar Nederland. Die kans krijg ik nu bij Fortuna. Nu is het aan mij om alles te geven voor deze club en samen met mijn nieuwe ploeggenoten er een mooi seizoen van te maken", aldus Özyakup.

In het seizoen 2019-2020 werd Özyakup, die in de jeugd voor AZ en Arsenal speelde, voor een aantal maanden verhuurd aan Feyenoord.

Fortuna Sittard is slecht aan het seizoen begonnen. De Limburgers, die deze zomer stuntten met de komst van de Turkse aanvaller Burak Yılmaz, verloren de eerste vier duels en staan laatste.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.