Terug

Volg Vandaag Inside

Fortuna Sittard speelt zaterdag bij Emmen met Giro555 op shirt

Fortuna Sittard speelt zaterdag bij Emmen met Giro555 op shirt

9 feb 2023, 10:50

Fortuna Sittard speelt zaterdag bij FC Emmen met Giro555 prominent op het shirt, om aandacht te vragen voor de slachtoffers van de zware aardbevingen in Turkije en Syrië. Na afloop worden de shirts geveild. De opbrengst daarvan komt ook ten goede aan de samenwerkende hulporganisaties.

De voorzitter van Fortuna, Isitan Gün, is Turks. Ook heeft de nummer 11 van de Eredivisie met onder anderen Dogan Erdogan, Oguzhan Özyakup en Burak Yilmaz meerdere Turkse spelers in de selectie. "Door de nauwe banden met het getroffen gebied wil Fortuna graag iets betekenen", aldus de club.

De naam van hoofdsponsor BetCity prijkt normaal op de voorkant van het shirt, maar het gokbedrijf staat nu zijn plek af.

De samenwerkende hulporganisaties zijn een nationale actie gestart en hebben Giro555 opengesteld om geld op te halen voor de slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en Syrië. Op woensdag 15 februari is een Nationale Actiedag voor de slachtoffers.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.