Terug

Volg Vandaag Inside

Fortuna op Twitter na nederlaag tegen Ajax: 'VARwel Amsterdam!'

Fortuna op Twitter na nederlaag tegen Ajax: 'VARwel Amsterdam!'

1 nov 2020, 13:30

Fortuna Sittard verloor zaterdagavond met 5-2 op bezoek bij Ajax. De Amsterdammers kregen drie strafschoppen, mede door inmenging va de VAR. Ook was er kritiek op een beslissing om David Neres, die natrapte, niet te bestraffen.

Op het Twitter-account van Fortuna viel na afloop 'VARwel Amsterdam!' te lezen, waaruit de onvrede van de Limburgers over de beslissingen viel op te maken.

Ook Fortuna-trainer Hofland was niet te spreken over de arbitrage: 'Voor die eerste strafschop houdt Traoré eerst vast. En bij die tweede penalty kan Angha zijn arm er toch niet afhakken?', vroeg hij zich hardop af. 'Aan de andere kant trapt Neres na, maar dat is dan weer een tikkie. Maar geef hem dan wel een gele kaart. Dit is heel frustrerend voor ons.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.