Terug

Volg Vandaag Inside

Fortuna in slotfase naar 3-3 bij Emmen

Fortuna in slotfase naar 3-3 bij Emmen

7 okt 2018, 16:13

EMMEN (ANP) - FC Emmen en Fortuna Sittard hebben in Drenthe een punt overgehouden aan hun onderlinge treffen. Het duel tussen twee ploegen die vorig jaar nog in de eerste divisie acteerden, eindigde in 3-3. Emmen gaf een 3-1 voorsprong uit handen in de laatste tien minuten. In de blessuretijd kopte de Spanjaard José Rodríguez de Limburgers naar een punt.

In de eerste divisie werd het vorig seizoen 0-0 in Emmen. In de eredivisie werden de fans zondag getrakteerd op zes doelpunten.

FC Emmen verraste vorig seizoen door via de nacompetitie voor het eerst in 33 jaar profbestaan naar de eredivisie te promoveren. De eerste eredivisieclub uit Drenthe heeft na acht wedstrijden acht punten en staat veertiende. Fortuna Sittard, dat vorig jaar directe promotie afdwong, heeft zeven punten en staat vijftiende.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.