Terug

Volg Vandaag Inside

Fortuna huurt Frans talent van RB Salzburg

Fortuna huurt Frans talent van RB Salzburg

31 jan 2019, 20:27

SITTARD (ANP) - Fortuna Sittard heeft zijn verdediging versterkt met Mahamadou Dembele. De 19-jarige Fransman wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van het Oostenrijkse RB Salzburg.

,,Mahamadou is een groot talent uit de Franse School. Fysiek heel sterk en snel en dat zijn kwaliteiten die wij in een verdediger zoeken", zegt technisch manager Sjoerd Ars. ,,Op dit moment komt hij nog niet in aanmerking voor het eerste elftal van RB Salzburg, maar zij hebben het volste vertrouwen in zijn talent en vinden dat hij veel speelminuten moet maken."

Dembélé wil bij Fortuna vooral veel wedstrijden spelen. ,,Alleen zo word ik beter en blijf ik progressie boeken", zegt hij. ,,De manier van spelen van Fortuna past goed bij me. Ik wil dan ook zo snel mogelijk een basisplaats veroveren."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.