Terug

Volg Vandaag Inside

Fortuna huurt aanvaller van PAOK

Fortuna huurt aanvaller van PAOK

31 aug 2018, 15:20

SITTARD (ANP) - Vleugelaanvaller Lazaros Lamprou voetbalt de rest van dit seizoen voor Fortuna Sittard. De Limburgse eredivisionist huurt de 22-jarige Griek van PAOK FC. Die club uit Thessaloniki verhuurde Lamprou het afgelopen seizoen aan Panionios, waarmee hij uitkwam in de Europa League.

,,Lazaros heeft vorig jaar een prima seizoen gedraaid bij Panionios. Daardoor kreeg hij aanbiedingen van meerdere Griekse clubs, maar hij heeft met zijn hart én zijn hoofd heel bewust voor ons gekozen'', zegt Mustafa Aztopal, technisch directeur van Fortuna.

Lamprou doorliep de jeugdopleiding van topclub Panathinaikos, waarvoor hij in 2015 debuteerde. Daarna kwam hij uit voor Iraklis en werd hij gecontracteerd door PAOK, dat hem meteen verhuurde. ,,Ik ben echt superblij met de kans die Fortuna me geeft. Daar wil ik ze oprecht voor bedanken. Nu kan ik op het hoogste niveau in Nederland laten zien wat ik kan'', aldus Lamprou.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.