Terug

Volg Vandaag Inside

Formule 1-teams en coureurs houden minuut stilte voor overleden Queen Elizabeth

Formule 1-teams en coureurs houden minuut stilte voor overleden Queen Elizabeth

9 sep 2022, 14:17

De Formule 1 en autosportbond FIA hebben vrijdag bij de Grote Prijs van Italië een minuut stilte gehouden ter nagedachtenis aan de overleden Britse koningin Elizabeth. Dat gebeurde voorafgaand aan de eerste vrije training.

Formule 1-baas Stefano Domenicali bood eerder al zijn condoleances aan de Britse koninklijke familie en aan de bevolking van het Verenigd Koninkrijk aan. "Meer dan zeven decennia heeft zij haar leven gewijd aan de publieke taak met waardigheid en toewijding en heeft ze zo veel mensen op de wereld geïnspireerd", liet hij weten. Elizabeth overleed donderdag op 96-jarige leeftijd.

"Namens de hele FIA-gemeenschap beiden wij onze welgemeende condoleances aan de koninklijke familie aan na het verdrietige nieuws van het overlijden van koningin Elizabeth", zei FIA-voorzitter Mohammed Ben Sulayem. "We herdenken haar ongelofelijke leven in publieke dienst."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.