Terug

Volg Vandaag Inside

Foor: domme beslissing om penalty zo te nemen

Foor: domme beslissing om penalty zo te nemen

9 dec 2018, 20:49

BREDA (ANP) - Na meerdere gemiste strafschoppen, was het zondag bij Vitesse de beurt aan Navarone Foor. De middenvelder koos er in de uitwedstrijd tegen NAC Breda, bij een stand van 0-0, voor te stiften in plaats van gewoon te schieten. De bal verdween over het doel. Vitesse verloor met 2-1.

,,Op de training hadden we geoefend. Ik had een beeld van mezelf hoe ik 'm zou nemen. Dit was gewoon een domme beslissing van mijzelf. Ik wilde mijn verantwoordelijkheid nemen'', zei Foor na afloop tegen FOX Sports. ,,De keeper begon op me in te praten. Toen dacht ik: hij gaat vol in mijn hoek duiken. Het is een nachtmerrie. Anders kwamen we gewoon op 0-1. Ik hoopte nog wraak te kunnen nemen door een doelpunt te maken, maar dat zat er ook niet in.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.