Terug

Volg Vandaag Inside

Fluitconcert voor Ten Hag en ManUtd na nieuwe nederlaag: 'You're getting sacked in the morning'

2 nov 2023, 09:28

De eenheid bewaren, dat is volgens Erik ten Hag nodig bij Manchester United na een nieuwe tegenvaller. Newcastle United schakelde de door de Nederlander getrainde club uit in de League Cup, het tweede Engelse bekertoernooi dat vorig jaar door zijn team nog werd gewonnen.

De 3-0-nederlaag op Old Trafford volgde vier dagen na het verlies met dezelfde cijfers tegen stadgenoot Manchester City. United staat slechts achtste in de Premier League en Ten Hag wordt in de Engelse media al een "kapitein op een zinkend schip" genoemd. Het leverde Ten Hag en zijn elftal woensdagavond een striemend fluitconcert op. Daarnaast werd de Tukker ook toegezongen met het aloude Engelse voetballied ‘You’re getting sacked in the morning’.

(Tekst gaat verder onder de tweet.)

Ten Hag reageerde na de wedstrijd als volgt tegenover Engelse media: "Je moet gedisciplineerd zijn en je moet het samen doen, iedereen moet zijn verantwoordelijkheid nemen, verantwoordelijk zijn en samenwerken. Je krijgt vertrouwen als je goede resultaten boekt. Dat kan alleen als je de afspraken nakomt, je duels wint. Maar je moet het samen doen, als team."

"Het is niet goed genoeg", erkende Ten Hag. "We moeten er snel weer staan en uiteindelijk ben ik verantwoordelijk. Bij elkaar blijven, het is de enige manier om hieruit te komen", aldus de Nederlandse trainer die bezig is aan zijn tweede seizoen bij The Red Devils.

Eerder in Veronica Offside sprak Andy van der Meijde nog zijn wens uit, dat hij hoopt op een terugkeer van Ten Hag bij Ajax. Bekijk het terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.