Terug

Volg Vandaag Inside

Floor Jansen zingt volkslied voor coureurs Dutch Grand Prix

Floor Jansen zingt volkslied voor coureurs Dutch Grand Prix

4 sep 2022, 15:02

Floor Jansen heeft zondag tijdens de Dutch Grand Prix in Zandvoort het Nederlandse volkslied gezongen. Ze zong het Wilhelmus vlak voor de start van de race voor alle coureurs en het publiek. Vrijdag konden bezoekers van het sportevenement de geluiden van de repetities al opvangen.

De zangeres werd begeleid door het Orkest Koninklijke Luchtmacht. De arrangementen van het lied waren aangepast aan het vocale bereik van de 41-jarige zangeres. "Heel bijzonder dat ze dat hebben gedaan, want dat is toch niet iets dat iedereen kan zeggen", zei Jansen daar eerder over tegen het ANP. "Het is niet zomaar de standaardmuziek die wordt afgespeeld."

Vorig jaar zong Davina Michelle het Nederlandse volkslied tijdens de Dutch Grand Prix. Ook dj Afrojack trad zondag op. Later staan Kriss Kross Amsterdam en Lucas & Steve nog op het podium.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.