Terug

Volg Vandaag Inside

Flitsmeister vraagt René van der Gijp om app-meldingen in te spreken

Flitsmeister vraagt René van der Gijp om app-meldingen in te spreken

7 sep 2022, 09:32

Flitsmeister heeft dinsdagavond René van der Gijp gevraagd of hij de meldingen van de populaire verkeersapp wil inspreken. Het bedrijf deed de oproep via Instagram Stories.

René adviseerde Johan Derksen dinsdagavond in Vandaag Inside om Flitsmeister te gebruiken, nadat de nestor van de show vertelde dat hij laatst een boete van 600 euro kreeg vanwege een snelheidsovertreding. "Dat hele Flitsmeister heeft mij al 10.000 euro aan boetes gescheeld", vertelt René, die vervolgens tot in detail de meldingen van de app nadoet.

Flitsmeister was erg onder de indruk van René zijn imitaties. "René, wil je binnenkort onze meldingen inspreken? Je doet het namelijk perfect", schrijft de verkeersapp op Instagram.

Klik hier voor de Instagram Stories van Flitsmeister.

Bekijk het fragment hieronder terug!

René heeft welgemeend advies voor Johan: ‘Dat heeft me tienduizend euro aan boetes gescheeld’
3:24
René heeft welgemeend advies voor Johan: ‘Dat heeft me tienduizend euro aan boetes gescheeld’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.