Terug

Volg Vandaag Inside

Flirt Cocu hier openlijk met terugkeer naar PSV?

Flirt Cocu hier openlijk met terugkeer naar PSV?

3 feb 2022, 19:35

PSV-icoon Phillip Cocu heeft donderdagmiddag een enigszins opvallend bericht gepost op zijn Instagram-kanaal. De oud-middenvelder plaatste een foto van zichzelf in zijn tijd als speler van PSV. De timing van het bericht is vrij opvallend, aangezien trainer Roger Schmidt donderdag bekendmaakte na dit seizoen te vertrekken uit de Lichtstad.

Normaal gesproken is Cocu niet erg actief op Instagram. De vorige post van de 51-jarige oefenmeester dateert alweer van 12 december vorig jaar. De reacties onder de foto van de ex-aanvoerder van de Eindhovenaren zijn duidelijk. In de commentsectie zijn de Eindhovense fans eensgezind. 'Onze nieuwe trainer, hoop ik', 'klinkt als een sollicitatie' en 'kom terug naar PSV, Phillip', klinkt het onder de foto.

Of het daadwerkelijk een open sollicitatie van Cocu is, is niet bekend. Cocu refereerde met de foto ook aan de topper tussen PSV en AZ, van aankomende zaterdag.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.