Terug

Volg Vandaag Inside

Flinke kritiek op Van Dijk en lof voor Summerville: 'Dat was zijn schuld'

Flinke kritiek op Van Dijk en lof voor Summerville: 'Dat was zijn schuld'

31 okt 2022, 09:00

Crysencio Summerville was afgelopen weekend de gevierde man bij Leeds United. In de slotfase van Liverpool - Leeds (1-2) schoot de kleine buitenspeler zijn team naar de overwinning. En juist de captain van Oranje zag er niet heel sterk uit bij die goal, zo vindt Liverpool-icoon Steve Nicol.

De Schot vindt dat Van Dijk geen enkele moeite deed om de poging van Summerville te blokkeren. "Dat laatste doelpunt is de schuld van Van Dijk. Kijk, hij beweegt zijn voeten helemaal niet", vertelt Nicol aan Liverpool Echo.

Volgens Nicol had Van Dijk niets te vertellen in het duel tegen Summerville. "Summerville heeft het door. Hij beweegt op twee manieren, met de bal mee, maar steekt ook snel zijn tenen naar de bal. Van Dijk beweegt zijn voeten en hele lichaam helemaal niet. Hij staat daar maar en kijkt toe", concludeert de oud-verdediger.

Door het verlies tegen Leeds United staat Liverpool momenteel negende in de Premier League. Het gat met koploper Arsenal is maar liefst vijftien punten. Aankomende zondag neemt de ploeg van trainer Jürgen Klopp het op tegen Tottenham Hotspur.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.