Terug

Volg Vandaag Inside

Flinke domper voor Koeman: 'Coutinho mogelijk maanden uitgeschakeld'

Flinke domper voor Koeman: 'Coutinho mogelijk maanden uitgeschakeld'

30 dec 2020, 12:02

Alsof het gelijke spel tegen Eibar gisteravond niet genoeg was voor Koeman, lijkt hij nu ook nog eens een belangrijke speler voor lange tijd kwijt te zijn.

De Spaanse kranten SPORT en AS melden namelijk dat het mogelijk foute boel is met Philippe Coutinho. Hij liep gisteren een blessure op en is er waarschijnlijk weken tot zelfs maanden uit.

Ondanks dat Barcelona zelf nog niets naar buiten heeft gebracht over de situatie, lijkt het niet goed te zitten. Coutinho zou naar verluidt een meniscusblessure hebben opgelopen. Maanden revalidatie is de enige oplossing, indien de Braziliaan geopereerd moet worden. Mocht de blessure meevallen, dan hoeft hij 'slechts' enkele weken aan de kant te staan.

Het wegvallen is een flinke domper voor Koeman & Co. De Catalanen staan op plek zes met 25 punten, zeven punten achter koploper Atlético Madrid. De Spaanse media was vandaag keihard over dit Barcelona.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.