Terug

Volg Vandaag Inside

Flamengo moet in actie komen ondanks 16 coronagevallen

Flamengo moet in actie komen ondanks 16 coronagevallen

25 sep 2020, 12:21

Flamengo moet komend weekend ondanks 16 coronagevallen in actie komen. De Braziliaanse voetbalbond heeft het verzoek geweigerd om het duel met Palmeiras van zondag uit te stellen.

Zeven spelers van de club werden positief getest voorafgaand aan een duel in de Copa Libertadores op dinsdag. Anderen, waaronder de coach en een dokter, kwamen besmet terug uit Ecuador.

'Het lijkt erop dat we maar negen spelers en drie keepers hebben', zei vice-voorzitter Rodrigo Dunshee. "Dit is een uitzonderlijke situatie. Het is belangrijk om dit probleem aan te pakken. We mogen het virus niet overdragen aan andere teams. De enige juiste maatregel is om de wedstrijd uit te stellen."

De voetbalbond zei in een brief "de redenen van Flamengo te begrijpen", maar beweerde dat de club "genoeg spelers" in de selectie heeft. Flamengo probeert nu met een spoedverzoek via het Superior Court of Sports Justice alsnog uitstel af te dwingen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.