Terug

Volg Vandaag Inside

Firmino en Mané helpen Liverpool langs Burnley

Firmino en Mané helpen Liverpool langs Burnley

10 mrt 2019, 16:03

LIVERPOOL (ANP) - Liverpool blijft op één punt achterstand van Manchester City. Nadat de koploper in de Engelse Premier League zaterdag al met 3-1 van Watford had gewonnen, zegevierde het team van coach Jürgen Klopp een dag later met 4-2 over Burnley. Roberto Firmino en Sadio Mané scoorden ieder twee keer.

Firmino bracht de thuisploeg in de 19e minuut op gelijke hoogte nadat Ashley Westwood Burnley al in de 6e minuut op voorsprong had gezet. Dat deed de middenvelder door de bal uit een hoekschop rechtstreeks in het doel te mikken. Liverpool protesteerde omdat James Tarkowski doelman Alisson leek te hinderen. Een kwartier later combineerde Mohamed Salah met Georginio Wijnaldum. De Egyptenaar bereikte de achterlijn en zag doelman Tom Heaton zijn voorzet missen. Firmino tikte van dichtbij raak.

Doelpunten van Mané, voor rust, en Firmino na de pauze bezorgden Liverpool een veilige marge. In blessuretijd scoorde oud-AZ'er Jóhann Berg Gudmundsson nog tegen en trof Mané nogmaals doel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.