Terug

Volg Vandaag Inside

Fiorentina verplettert AS Roma in beker

Fiorentina verplettert AS Roma in beker

30 jan 2019, 21:19

FLORENCE (ANP) - AS Roma is in de kwartfinale van de Italiaanse bekerstrijd vernederd. In eigen huis versloeg Fiorentina de halve finalist van de Champions League van het afgelopen seizoen. Dat deed het met duidelijke cijfers, 7-1.

Binnen 20 minuten stond de thuisclub al op 2-0, dankzij doelpunten van Federico Chiesa. Na een Romeinse treffer van Aleksandar Kolarov liep Fiorentina door Luís Muriel weer verder uit. Na de hervatting maakte Marco Benassi er 4-1 van.

Daarna werd Edin Dzeko, die halverwege was ingevallen bij Roma, uit het veld gestuurd. Met zijn derde van de avond zorgde Chiesa voor de 5-1. De 6-1 en 7-1 kwamen van de voet van Giovanni Simeone, die een kwartier voor het einde binnen de lijnen was gekomen.

Rick Karsdorp en Justin Kluivert zaten op de bank bij Roma. Kevin Diks deed dat bij Fiorentina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.