Terug

Volg Vandaag Inside

Finse langlaufer komt met flinke pijn over de finish: 'Mijn penis is bevroren'

Finse langlaufer komt met flinke pijn over de finish: 'Mijn penis is bevroren'

20 feb 2022, 21:30

Door de vrieskou in China werd de 50 kilometer bij de massastart teruggebracht naar 28.4 kilometer. Ondanks dat de route bijna gehalveerd werd, was het een ware lijdensweg voor de langlaufers. En al helemaal voor Remi Lindholm, de Fin liep een opmerkelijke blessure op tijdens de wedstrijd.

De Finse langlaufer werd 28ste op de Olympische Spelen. Toch was Lindholm vooral blij en verbaast dat hij überhaupt over de streep kwam in het ijskoude China. De Olympiër kwam namelijk met een bevroren penis over de finishlijn. En dat deed, naar eigen zeggen, verschrikkelijk veel pijn.

'Mijn penis is bevroren. De pijn is behoorlijk ondraaglijk', aldus Lindholm tegenover het Finse medium Yle Sport. Een kwartier na de finish kreeg de Fin het gevoel in zijn edele delen terug. Het is overigens niet de eerste keer dat Lindholm dit overkomt. In November kwam de 24-jarige langlaufer ook al met een bevroren penis over de streep.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.